DEAR DIARY

Skäms ofta över..

Hej! 🙂

Att blogga har inte varit min starkaste sida på sistone, ni kanske har märkt det..? Om sanningen ska fram har mina tankar varit på annat håll, vilket har varit en stor distraktion som fått mig att bli mindre öppen i bloggen! Tanken på att starta en process som säkerligen kommer sluta med operation innan året är slut skrämmer mig så fruktansvärt mycket.. Om en vecka ska jag till läkaren för att prata om första steget mot operationen, det gör mig riktigt nervös!

Ett utav mina nyårslöften 2018 var ju att operera mig.. Och då pratar jag dessvärre inte om någon skönhetsoperation som görs frivilligt i syfte att bli snyggare, utan snarare en höftoperation som görs ofrivilligt i syfte att kunna leva smärtfritt, träna, få barn osv.. Alltså hör ni hur illa det låter? 😯 Ärligt talat känner jag mig alltid som “Astrid 93 år” (som ska byta ut sin utslitna höftled efter ett fartfyllt liv på buggklubben) när jag blir påmind om min höftskada.. Och jag skäms väldigt ofta över att jag måste operera mig, trots att det inte är någonting pinsamt.. I själva verket har jag ingenting att skämmas för – personen som däremot borde skämmas är läkaren som gjorde fel när jag skadade höften för 12-13 år sedan! 😐 Om han bara visste hur mycket det har påverkat mig genom året..

Ärligt talat känns det svårt för mig att öppna upp, dela med mig och skriva ut mina innersta tankar.. Men samtidigt känns det faktiskt skönt att ni får höra vad som pågår i mitt huvud – för jag vill vara så öppen som möjligt mot er! Att stänga er utanför har ju bevisligen aldrig fungerat så värst bra.. Snarare tvärtom!

 Foto: Daniel Ahlberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.