DEAR DIARYEVENTSKÖNHET

WINTER SPARKLE BY ENTOUCH

Hello! 🙂

Jag var som sagt på ett skönhetsevent med ENTOUCH som jobbar med flertal behandlingar på en klinik i närheten av Stureplan.. 😛 Väl framme på eventet välkomnades gästerna med bubbel, snittar och fotoblixtar! Därefter fick vi en presentation innehållande allt från hur kliniken jobbar till före- och efterbilder.. Och för er som undrar är det en naturlig look som gäller i år.. Inga fler ank-läppar haha! 😉 Och inte heller överdrivna mängder med fillers.. Utan årets trend är helt enkelt den naturliga looken – vilket känns väldigt sunt! Att spruta in på tok för mycket i ansiktet är ju lika fult som det är osunt om ni frågar mig.

Tack till Erwik Communication som arrangerade och bjöd in till en riktigt glammig skönhetskväll.. Jag och Amanda – det är alltid lika härligt att springa in i den här glädjespridaren! 😉 Julia, Gizzy, jag och Amanda hittade den PERFEKTA selfie-spegeln haha.. 😆 Eller “groupie-spegel” kanske det heter? Wow vilka pinglor.. 😛 Mina äldsta bloggvänner, Gizzy och Amanda, strålade verkligen under på eventet!

2 thoughts on “WINTER SPARKLE BY ENTOUCH

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.