DEAR DIARYEVENT

Happy hair night 2018

Hej! 🙂

Jag var inbjuden till “happy hair night” av Hårkontroll häromdagen.. Och med mig hade jag såklart min pojkvän Kristofer! 😉 Väl på plats bjöds det på bubbel, snittar och spännande produkter.. Vi fastnade lite extra för Mod Stockholm som gjorde klockor, smycken och glasögon i trä.. Självklart var vi tvungna att fotograferas i ett par balla trä-brillor också haha! Coola va..? 😎 Därefter presenterades vinnaren av hårkontroll – Charlotte som hade ett riktigt långt hår.. Sist men inte minst sprang vi även förbi “smart in the dark” som har otroligt snygga reflexmössor bland annat.. Perfekt för lantisen i mig såhär års haha!

Stort grattis till Charlotte som tog hem vinsten i Hårkontrolls hårtävling! 😛 Kristofer och jag i dessa otroligt snygga trä-brillor från Mod Stockholm! 🙂 Wow va coola vi ser ut haha.. Kan ju passa på att nämna hur sköna och “lätta” dessa solglasögon kändes på näsan.. Hur härligt som helst!Med den fantastiska kvinnan bakom varumärket som var riktigt färgstark – både till utseendet och personlighet! 😉 Lovisa Wang var såklart på plats i sin stora “smurfiga” fluff-jacka haha.. 😛 Här bjöds vi på en inspirerande visning designad av Peter Englund. 🙂Haha.. Jag finner inte ord för att beskriva hur larvigt lycklig den här personen gör mig..❤️ #obeskrivligtVisst är vi coola i våra reflexer..? 🙂 Jag måste nog köpa en svart reflexmössa också.. Har ju bara en i lila! Jag tillsammans med Gizzy och Amanda.. Wow vilka klänningar brudar, ni rockade röda mattan! 😎

Tack till Erwik Communication som arrangerade kvällen!

2 thoughts on “Happy hair night 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.