DEAR DIARY

Happy hair night 2018

Hej! 🙂

Jag var inbjuden till “happy hair night” av HĂ„rkontroll hĂ€romdagen.. Och med mig hade jag sĂ„klart min pojkvĂ€n Kristofer! 😉 VĂ€l pĂ„ plats bjöds det pĂ„ bubbel, snittar och spĂ€nnande produkter.. Vi fastnade lite extra för Mod Stockholm som gjorde klockor, smycken och glasögon i trĂ€.. SjĂ€lvklart var vi tvungna att fotograferas i ett par balla trĂ€-brillor ocksĂ„ haha! Coola va..? 😎 DĂ€refter presenterades vinnaren av hĂ„rkontroll – Charlotte som hade ett riktigt lĂ„ngt hĂ„r.. Sist men inte minst sprang vi Ă€ven förbi “smart in the dark” som har otroligt snygga reflexmössor bland annat.. Perfekt för lantisen i mig sĂ„hĂ€r Ă„rs haha!

Stort grattis till Charlotte som tog hem vinsten i HĂ„rkontrolls hĂ„rtĂ€vling! 😛 Kristofer och jag i dessa otroligt snygga trĂ€-brillor frĂ„n Mod Stockholm! 🙂 Wow va coola vi ser ut haha.. Kan ju passa pĂ„ att nĂ€mna hur sköna och “lĂ€tta” dessa solglasögon kĂ€ndes pĂ„ nĂ€san.. Hur hĂ€rligt som helst!Med den fantastiska kvinnan bakom varumĂ€rket som var riktigt fĂ€rgstark – bĂ„de till utseendet och personlighet! 😉 Lovisa Wang var sĂ„klart pĂ„ plats i sin stora “smurfiga” fluff-jacka haha.. 😛 HĂ€r bjöds vi pĂ„ en inspirerande visning designad av Peter Englund. 🙂Haha.. Jag finner inte ord för att beskriva hur larvigt lycklig den hĂ€r personen gör mig..❀ #obeskrivligtVisst Ă€r vi coola i vĂ„ra reflexer..? 🙂 Jag mĂ„ste nog köpa en svart reflexmössa ocksĂ„.. Har ju bara en i lila! Jag tillsammans med Gizzy och Amanda.. Wow vilka klĂ€nningar brudar, ni rockade röda mattan! 😎

Tack till Erwik Communication som arrangerade kvÀllen!

2 thoughts on “Happy hair night 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.