DEAR DIARYEVENT

#frukostligan

Godmorgon! 🙂

Jag var på en supermysig frukost med Björn Axén – trender, hårvård och produkter stod i fokus.. Och givetvis bjöds det på en “bloggig” frukost! 😉 När vi väl kom fram till eventet möttes vi av ett lyxigt frukostbord bestående av yoghurts, kaffe, müsli, färska bär osv.. Därefter slog vi oss ner på en varsin stol för att lyssna på föreläsningen! Det fanns mycket som jag redan visste om hår – exempelvis vikten av värmeskydd, tvättschema och inpackningar! Men utöver det lärde jag mig även en hel del nytt.. Bland annat att hårborsten är ett blött hårs värsta fiende! 😛 Ooops..

Såhär mysigt såg det ut när vi klev in på kontoret..Jenny Gunnarson och jag.. 🙂 Alltid lika roligt att springa in i henne på event! Det är såhär en “bloggig” frukost ser ut om ni undrar haha.. 😉 Mums! Och här var den intressanta, inspirerande och lärorika föreläsning i full gång..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.