ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARYSKÖNHET

Genomskinlig BUS

Godmorgon! 🙂

Jag Ă€r verkligen ledsen över att bloggen stod stilla igĂ„r.. Mitt mĂ„ende har inte varit det bĂ€sta pĂ„ senaste – trötthet, yrsel och försĂ€mrad syn Ă€r nĂ„gra utav punkterna som fĂ„r mig att mĂ„ uselt vissa dagar.. Och givetvis ringde jag till min vĂ„rdcentral för att fĂ„ hjĂ€lp med detta, men dom bad mig bara att kontakta ögonlĂ€kare pĂ„ egen hand.. SĂ„ nu har jag listat om mig till en annan vĂ„rdcentral i hopp om att fĂ„ hjĂ€lp! Förhoppningsvis Ă€r det bara jĂ€rn- eller vitaminbrist..

Inatt prövade jag förövrigt nya “invisi foaming tan water” som Ă€r en genomskinlig BUS-produkt! FörstĂ„r ni..? 😉 Det innebĂ€r ju att man slipper oroa sig för orangea flĂ€ckar pĂ„ ljusa klĂ€der, möbler och lakan.. Om ni frĂ„gar mig sĂ„ fungerar den hĂ€r brun-utan-solen riktigt bra! Hela kroppen (..minus ena benet) busades med hjĂ€lp av en appliceringsvante.. Och som ni ser blev det ett vĂ€ldigt naturligt, gyllenbrunt och jĂ€mt resultat! Att produktens utseende dessutom förmedlar en kĂ€nsla av lyx skadar ju knappast haha! Rekommenderas rekommenderas.. 😎 Lite solbrĂ€nna piggar ju alltid upp under vintern!

Ja.. Som ni ser Ă€r det en vĂ€ldigt stilren produkt som passar bra i badrumshyllan. 😛Mina popper pants finns att köpa HÄR! (adlink)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.