ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

#obeskrivligt

Hej! 🙂

Vi har precis kommit hem igen.. Under helgen pĂ„ landstĂ€llet har vi bland annat gĂ„tt promenader, grillat och bastat! Supermysigt verkligen.. 😀 Och det var nog vad jag behövde – att komma bort med mĂ€nniskor som jag tycker riktigt mycket om! 😛 NĂ€r jag var liten spenderade jag varje ledighet uppe i norrland, men det blir ju av allt mer sĂ€llan nu eftersom jag inte har semester pĂ„ samma sĂ€tt.. SĂ„ det Ă€r vĂ€l lite av en “avkopplingsgrej” att fĂ„ Ă„ka ivĂ€g pĂ„ mini-semester sĂ„ fort det finns möjlighet! Som sagt har vi haft en jĂ€ttemysig helg.. Att fĂ„ ett rejĂ€lt miljöombyte fick mig att varva ner, rensa tankarna och mĂ„ toppen!

Nu ska jag planera inför nĂ€sta vecka.. Och sen tĂ€nkte vi (..jag och Kristofer) laga middag ihop – det blir den berömda tacopastan!

Tycker verkligen om det hĂ€r fotografiet som togs pĂ„ oss i helgen..❀ #obeskrivligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.