ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Årets första grillning..

Hej! 🙂

Vi har haft en supermysig första dag här ute på landet.. Täckningen är väl inte den bästa, men det hör ju till hela landställe-grejen haha! 😉 Efter frukosten blev det en lång promenad på otrolig hala vägar.. Och när vi väl kom “hem” var det dags för årets första grillning! Så nu har vi precis ätit en sagolik lunch som bestod utav bland annat grillad kyckling, tortillabröd och grönsaker.. 😛 Till det hade vi även en gräddfilssås med vitlök, peppar och smulad fetaost!

Nej nu ska vi bara ta det lugnt en lite stund för att smälta maten.. Och senare tänkte vi nog basta!

One thought on “Årets första grillning..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.