DEAR DIARYEVENT

Squeezed Up

Hej! 🙂

Oj vad mycket klockan blev.. Här sitter jag och redigerar vlogg för glatta livet..och glömmer helt bort att jag har en blogg att uppdatera också! 🙁 Mina tankar har varit all over the place senaste dagarna! Har ni också känt så ibland..? Att hela världen bara rusar på i alldeles för hög fart.. Så känns det i alla fall för mig – vilket resulterar i att alla mina tankar bara trasslar ihop sig ibland! Men nog om det nu..

Igår var jag på ett supermysigt frukostevent på “Squeezed Up” som ligger på SATS.. Vi blev serverade en fantastisk frukost med smoothies, juicer och bowls.. Och jag blev även utmanad att ta en nyttig citron- och ingefärsshot som var riktigt brännande och stark i smaken.. 😉 Tänk er en shot med hälften ingefära, hälften citron och ingenting mer! Ärligt talat brände det till ganska rejält i halsen.. Men nyttigt var det, så det var definitivt värt det! Utöver shots, bowls och smoothies fick vi även smaka på ett lite matigare alternativ.. Hela grejen med “Squeezed Up” är ju att man ska ha koll på vad man äter – så som antal kalorier man får i sig, måltidens exakta innehåll osv.. 😛 Superbra koncept för alla som tränar och vill äta på språng, eller bara vill ha koll på vad man stoppar i sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.