ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Speciell inbjudan..

 

Ooh wow.. 🙂 Kolla vad jag fick pĂ„ posten – en personlig inbjudan till “Daisy Beauty Awards” som gĂ„r av stapeln nĂ€sta mĂ„nad.. Det kĂ€nns verkligen kul, Ă€rofullt och spĂ€nnande att bjudas in till den hĂ€r speciella galan.. Som ni sĂ€kert vet Ă€r det ju en prisutdelning för produkter i alla möjliga kategorier inom allt som har med skönhet att göra! Allt frĂ„n “Ă„rets basmakeup” till “Ă„rets ansiktsmask” utses under kvĂ€llen.. SĂ„ det blir nog en kvĂ€ll att minnas haha! 😉 Och ni ska sĂ„klart fĂ„ följa med mig dit – i vanlig ordning! Tycker ni förresten att jag ska videoblogga under galakvĂ€llen..? 😛 Ropa gĂ€rna till i sĂ„ fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.