DEAR DIARYEVENT

#frukostligan

Hej! 🙂

Jag har precis varit på ännu en frukost med #frukostligan på kontoret – vilket var lika mysigt som alltid! 😛 Till frukost fick vi kaffe, nypressad apelsinjuice, smarriga vaniljmunkar och yoghurt med färska bär, müsli och nötter! Medans vi åt fick vi lyssna på ett inspirerande föredrag av Josefin från Decor Baltazar! Och som ni säkert redan vet handlar det om inredning, homestyling samt även trender.. Vi har hört det på tidigare frukostar och fick höra det igen – årets grej är att vara personlig i sitt sätt att (..i det här fallet) inreda.. Men givetvis ska man göra skillnad på “personligt” och “privat” när det gäller att dela med sig! 😉

Nu tänkte jag kila iväg för att köpa lunch till mig själv som jag ska äta medans jag planerar inför nästa vecka.. Hörs senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.