ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARYSKÖNHET

Daisy Beauty expo 2018

Hej! 🙂

Jag hade en riktigt rolig, inspirerande och spĂ€nnande heldag pĂ„ “Daisy Beauty expo 2018” igĂ„r.. Massor av fantastiska skönhetsföretag fanns pĂ„ plats med sina produkter under dagen! Vi fick göra olika behandlingar, pröva produkter och Ă€ven blanda vĂ„rt egna ansiktsserum med hjĂ€lp av en expert! 😀 Givetvis passade jag pĂ„ att blanda ett serum innehĂ„llande bland annat havtorn – vilket ska bli jĂ€ttekul att anvĂ€nda.. Tidigare har jag alltid haft problem med att hitta rĂ€tt serum för min hudtyp.. Jag blev Ă€ven bortskĂ€md med en grymt rockig frisyr som gjorde min dag! 😉 Det kanske lĂ„ter knĂ€ppt, men en flawless frisyr kan göra mycket för humöret haha! Att dessutom bli ompysslad i frisörstolen var lyxigt i sig.. För att inte tala om alla fina goodiebags vi fick – min resvĂ€ska som var helt proppfull vĂ€gde sĂ€kert omkring 10-15 kilo.. 😯 Och innehöll alltsĂ„ endast goodiebags! Kan ni ens förstĂ„ hur mycket det Ă€r..?

Tusen tack till alla som gjorde det hÀr tvÄdagarseventet möjligt.. Aldrig innan har jag varit med om ett sÄ inspirerande, spÀnnande och framförallt roligt event som samtidigt gett mig sÄ mycket kunskap inom smink, hudvÄrd och hÄr! Att dessutom fÄ trÀffa alla dessa nya mÀnniskor var en stor inspo-bonus..

HĂ€r fĂ„r jag hĂ„ret fixat med bĂ„de locktĂ„ng och en ny cool vĂ„ffeltĂ„ng.. 🙂Till min stora glĂ€dje hittade vi ett photo booth pĂ„ plats haha.. 😆 Fanny och jag fotades sĂ„klart..Ă…Ă„h.. 😛 Hos GlossGods fick vi alltsĂ„ göra vĂ„rt egna ansiktsserum som jag pratade om lite tidigare! Loreal bjöd pĂ„ mĂ„nga inspirerande nyheter som dessa lipsticks bland annat.. 🙂 Ska bli kul att testa!HĂ€r har ni hela receptlistan pĂ„ mitt alldeles egna ansiktsserum.. Och som ni ser kan jag blanda serumet i min fuktkrĂ€m om jag vill!Hos TIGI var det fullt med röda rosor och fina presentboxar med produkter i.. 🙂 Bland annat en mascara jag ser fram emot att pröva!WOW med stora bokstĂ€ver haha.. Eller vad sĂ€ger ni? 😉 SĂ„hĂ€r blev alltsĂ„ mitt hĂ„r efter nĂ„gra minuter i frisörstolen..Real techniques visade upp sin nya unicorn brushes.. 😀 Personligen Ă€lskar jag drömliknande borstar med glitter!Ännu en bild pĂ„ mitt hĂ„r.. 😎 Som ni ser prövade vi Ă€ven “vĂ„ffeltĂ„ngen” som gav looken en rockig touch!BareMinerals coola skrivmaskin i rosa kulör var ju bara för gullig haha.. 😉 Eller vad tycker ni?Loreal slog pĂ„ stor med sina produkter.. Och Ă€rligt talat skrek jag nĂ€stan rakt ut av lycka nĂ€r jag sĂ„g hur instagramvĂ€nligt allt var! 😆Behöver jag ens sĂ€ga nĂ„got..? Nej, jag tror faktiskt att den hĂ€r bilden talar för sig sjĂ€lv haha.. GOALS!Nicolina var först ut med att pröva pĂ„ en uppfriskande (..och enligt mig jĂ€tteskön) behandling som boostar hyn.. 🙂 Ja.. Matta lipsticks Ă€r- och kommer alltid att vara av intresse för mig haha! 😉 Ser fram emot att testa dessa frĂ„n REVLON..Hos ELEMIS fick jag lĂ€ra mig en hel del om deras koncept med naturliga produkter.. 🙂 Gillade det starkt!Ni kĂ€nner vĂ€l till PALINA..? 😛 Dom har mina absoluta favoritskuggor till ögonen.. Rekommenderas starkt!Givetvis drogs min blick till fĂ€rgbomber haha.. 😉 Ärligt talat vet jag inte vad det Ă€r med mig och f-bomber.. Men jag dras till dom!Återigen.. Loreal hade verkligen en grymt instagramvĂ€nlig hörna! 😛 Och i samma hörna bjöds det Ă€ven pĂ„ god glass! Mums..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.