Daisy Beauty expo 2018

Posted in DEAR DIARY, EVENT, SKÖNHET

Hej! 🙂

Jag hade en riktigt rolig, inspirerande och spännande heldag på ”Daisy Beauty expo 2018” igår.. Massor av fantastiska skönhetsföretag fanns på plats med sina produkter under dagen! Vi fick göra olika behandlingar, pröva produkter och även blanda vårt egna ansiktsserum med hjälp av en expert! 😀 Givetvis passade jag på att blanda ett serum innehållande bland annat havtorn – vilket ska bli jättekul att använda.. Tidigare har jag alltid haft problem med att hitta rätt serum för min hudtyp.. Jag blev även bortskämd med en grymt rockig frisyr som gjorde min dag! 😉 Det kanske låter knäppt, men en flawless frisyr kan göra mycket för humöret haha! Att dessutom bli ompysslad i frisörstolen var lyxigt i sig.. För att inte tala om alla fina goodiebags vi fick – min resväska som var helt proppfull vägde säkert omkring 10-15 kilo.. 😯 Och innehöll alltså endast goodiebags! Kan ni ens förstå hur mycket det är..?

Tusen tack till alla som gjorde det här tvådagarseventet möjligt.. Aldrig innan har jag varit med om ett så inspirerande, spännande och framförallt roligt event som samtidigt gett mig så mycket kunskap inom smink, hudvård och hår! Att dessutom få träffa alla dessa nya människor var en stor inspo-bonus..

Här får jag håret fixat med både locktång och en ny cool våffeltång.. 🙂Till min stora glädje hittade vi ett photo booth på plats haha.. 😆 Fanny och jag fotades såklart..Ååh.. 😛 Hos GlossGods fick vi alltså göra vårt egna ansiktsserum som jag pratade om lite tidigare! Loreal bjöd på många inspirerande nyheter som dessa lipsticks bland annat.. 🙂 Ska bli kul att testa!Här har ni hela receptlistan på mitt alldeles egna ansiktsserum.. Och som ni ser kan jag blanda serumet i min fuktkräm om jag vill!Hos TIGI var det fullt med röda rosor och fina presentboxar med produkter i.. 🙂 Bland annat en mascara jag ser fram emot att pröva!WOW med stora bokstäver haha.. Eller vad säger ni? 😉 Såhär blev alltså mitt hår efter några minuter i frisörstolen..Real techniques visade upp sin nya unicorn brushes.. 😀 Personligen älskar jag drömliknande borstar med glitter!Ännu en bild på mitt hår.. 😎 Som ni ser prövade vi även ”våffeltången” som gav looken en rockig touch!BareMinerals coola skrivmaskin i rosa kulör var ju bara för gullig haha.. 😉 Eller vad tycker ni?Loreal slog på stor med sina produkter.. Och ärligt talat skrek jag nästan rakt ut av lycka när jag såg hur instagramvänligt allt var! 😆Behöver jag ens säga något..? Nej, jag tror faktiskt att den här bilden talar för sig själv haha.. GOALS!Nicolina var först ut med att pröva på en uppfriskande (..och enligt mig jätteskön) behandling som boostar hyn.. 🙂 Ja.. Matta lipsticks är- och kommer alltid att vara av intresse för mig haha! 😉 Ser fram emot att testa dessa från REVLON..Hos ELEMIS fick jag lära mig en hel del om deras koncept med naturliga produkter.. 🙂 Gillade det starkt!Ni känner väl till PALINA..? 😛 Dom har mina absoluta favoritskuggor till ögonen.. Rekommenderas starkt!Givetvis drogs min blick till färgbomber haha.. 😉 Ärligt talat vet jag inte vad det är med mig och f-bomber.. Men jag dras till dom!Återigen.. Loreal hade verkligen en grymt instagramvänlig hörna! 😛 Och i samma hörna bjöds det även på god glass! Mums..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.