BEHANDLINGARDEAR DIARYEVENT

Daisy Beauty Expo – dag 1

Hej! 🙂

Jag hade det supermysig nĂ€r det Ă€ntligen var dags för “Daisy Beauty Expo” pĂ„ TĂ€ndstickspalatsen igĂ„r.. Vi bjöds pĂ„ inspirerande förelĂ€sningar, en riktigt lyxig 3-fika och slutligen middag pĂ„ Hotell Kung Carl.. Det var en inspirerande eftermiddag jag sent kommer glömma! 😉 Dessutom lĂ€rde jag kĂ€nna nĂ„gra nya skönhetsprofiler och bloggare pĂ„ plats – vilket alltid Ă€r lika kul eftersom man ofta springer pĂ„ samma personer i den lilla bloggvĂ€rlden!

Idag fortsĂ€tter skönhetseventet med frukost, utstĂ€llning och afterwork.. 😛 SĂ„ jag kommer tyvĂ€rr inte hinna blogga under hela dagen – men sjĂ€lvklart hörs vi med desto fler inlĂ€gg imorgon.. Och dĂ„ tĂ€nkte jag berĂ€tta exakt ALLT om min grymt roliga, inspirerande och lyxiga helg!

Dagens röda (och lite suddiga..) look bestod bl.a. av min nya skogshuggartröja.. 😉Om ni nĂ„gonsin har undrat sĂ„ Ă€r det exakt sĂ„hĂ€r som en 3-fika i vĂ€rldsklass ut.. 😎 GOALS! HĂ€r hölls en lĂ€rorik förelĂ€sning om parfymer, kemi och allt dĂ€rtill.. TrĂ€ffade Ă€ven ett bekant “bloggansikte” som var pĂ„ plats igĂ„r.. ➡ www.missjennie.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.