DEAR DIARYEVENTSKÖNHET

Daisy Beauty Expo – dag 1

Hej! 🙂

Jag hade det supermysig när det äntligen var dags för ”Daisy Beauty Expo” på Tändstickspalatsen igår.. Vi bjöds på inspirerande föreläsningar, en riktigt lyxig 3-fika och slutligen middag på Hotell Kung Carl.. Det var en inspirerande eftermiddag jag sent kommer glömma! 😉 Dessutom lärde jag känna några nya skönhetsprofiler och bloggare på plats – vilket alltid är lika kul eftersom man ofta springer på samma personer i den lilla bloggvärlden!

Idag fortsätter skönhetseventet med frukost, utställning och afterwork.. 😛 Så jag kommer tyvärr inte hinna blogga under hela dagen – men självklart hörs vi med desto fler inlägg imorgon.. Och då tänkte jag berätta exakt ALLT om min grymt roliga, inspirerande och lyxiga helg!

Dagens röda (och lite suddiga..) look bestod bl.a. av min nya skogshuggartröja.. 😉Om ni någonsin har undrat så är det exakt såhär som en 3-fika i världsklass ut.. 😎 GOALS! Här hölls en lärorik föreläsning om parfymer, kemi och allt därtill.. Träffade även ett bekant ”bloggansikte” som var på plats igår.. ➡ www.missjennie.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.