DEAR DIARY

Dagens look

Godmorgon! 🙂

Jag har precis tagit en dusch, gjort mig i ordning och fotograferat med mamma.. Om nĂ„gra timmar ska jag kila pĂ„ skönhetsevent! 😉 I eftermiddag stĂ„r det nĂ€mligen förelĂ€sningar och middagsmingel i kalendern.. Och imorgon fortsĂ€tter skönhetseventet – först frukost med alla influencers, dĂ€refter utstĂ€llning av olika nyheter och slutligen en afterwork med alla pĂ„ eventet! 😎 SjĂ€lvklart ska ni fĂ„ hĂ€nga med, trots att jag inte kommer kunna uppdatera bloggen i realtid!

Nej nu ska jag Àta brunch, ringa min BFF för att prata podd och Àven ladda min kamera som givetvis ska med i helgen.. SÄ vi hörs lite senare med andra ord, om jag hinner blogga dvs.. Att springa pÄ tvÄdagarsevent hör ju inte till vanligheterna haha! Men sjÀlvklart ska det bli vÀldigt roligt och inspirerande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.