DEAR DIARY

Blev lite sent..

Hej! 🙂

Sorry att jag uppdaterar sĂ„ sent – igĂ„r blev det minst sagt en sen kvĂ€ll med bland annat JVM-matchen som slutade vid 4-tiden! 😆 SĂ„ vi var kanske inte sĂ„ peppade pĂ„ att gĂ„ upp tidigt i morse.. Och med “vi” menar jag sĂ„klart jag och Kristofer! Vi hade fredagsmyskvĂ€ll med god mat, serier och dĂ€refter matchen som blev lite av en spontanare mitt i natten haha! Dock somnade jag i soffan omkring 3-tiden ska tillĂ€ggas.. SĂ„ jag fick sova nĂ„gon timme extra i alla fall – vilket var lika bra eftersom jag har fĂ„tt en vagel i ögat nu igen.. Och för att fĂ„ bort den gĂ€ller det att bl.a sova ordentligt!

Idag har vi förövrigt planer pĂ„ att pröva ett nytt sushistĂ€lle som ska vara riktigt bra.. 😀 Och utöver det tĂ€nkte vi mest ta det lugnt! Ärligt talat Ă€r en lugn helg precis vad jag behöver med tanke pĂ„ mitt ryggskott och allt.. Att tvĂ€tta mitt hĂ„r hĂ€romdagen var ju inte ens i nĂ€rheten av lĂ€tt haha.. Jag fick knappt hĂ€nderna över huvudet för att ryggen gjorde ont! SĂ„ jag behöver verkligen vila för att orka med nĂ€sta helg som kommer innebĂ€ra en hel del bĂ€rande pĂ„ goodiebags.. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.