DEAR DIARY

Blev lite sent..

Hej! 🙂

Sorry att jag uppdaterar så sent – igår blev det minst sagt en sen kväll med bland annat JVM-matchen som slutade vid 4-tiden! 😆 Så vi var kanske inte så peppade på att gå upp tidigt i morse.. Och med ”vi” menar jag såklart jag och Kristofer! Vi hade fredagsmyskväll med god mat, serier och därefter matchen som blev lite av en spontanare mitt i natten haha! Dock somnade jag i soffan omkring 3-tiden ska tilläggas.. Så jag fick sova någon timme extra i alla fall – vilket var lika bra eftersom jag har fått en vagel i ögat nu igen.. Och för att få bort den gäller det att bl.a sova ordentligt!

Idag har vi förövrigt planer på att pröva ett nytt sushiställe som ska vara riktigt bra.. 😀 Och utöver det tänkte vi mest ta det lugnt! Ärligt talat är en lugn helg precis vad jag behöver med tanke på mitt ryggskott och allt.. Att tvätta mitt hår häromdagen var ju inte ens i närheten av lätt haha.. Jag fick knappt händerna över huvudet för att ryggen gjorde ont! Så jag behöver verkligen vila för att orka med nästa helg som kommer innebära en hel del bärande på goodiebags.. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.