DEAR DIARY

Shoppat yogamatta

 

Oh.. 🙁 DĂ„ har man lyckats dra pĂ„ sig ett misstĂ€nkt ryggskott.. NĂ€r jag vaknade tidigt i morse vĂ€rkte hela ryggen pĂ„ mig! Att somna om var inte det lĂ€ttaste, men jag lyckades till sist.. Och nĂ€r jag vĂ€l vaknade gjorde det Ă€nnu ondare! 😼 Som tur var tog Kristofer hand om mig under förmiddagen – han smörjde in min rygg med smĂ€rtstillande salvor och gjorde kaffe till mig.. Vad skulle jag gjort utan honom egentligen? Antagligen legat kvar i sĂ€ngen fortfarande haha..

ApropĂ„ ryggskott tĂ€nkte jag berĂ€tta att jag Ă€ntligen köpt min första yogamatta som förhoppningsvis blir slutet pĂ„ all smĂ€rta haha.. 😉 Som ni sĂ€kert minns var det en utav mina nyĂ„rslöften 2018 – att börja med yoga! SĂ„ första steget Ă€r sĂ„klart att införskaffa en alldeles egen yogamatta och yogakudde.. Check!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.