DEAR DIARY

Shoppat yogamatta

 

Oh.. 🙁 Då har man lyckats dra på sig ett misstänkt ryggskott.. När jag vaknade tidigt i morse värkte hela ryggen på mig! Att somna om var inte det lättaste, men jag lyckades till sist.. Och när jag väl vaknade gjorde det ännu ondare! 😮 Som tur var tog Kristofer hand om mig under förmiddagen – han smörjde in min rygg med smärtstillande salvor och gjorde kaffe till mig.. Vad skulle jag gjort utan honom egentligen? Antagligen legat kvar i sängen fortfarande haha..

Apropå ryggskott tänkte jag berätta att jag äntligen köpt min första yogamatta som förhoppningsvis blir slutet på all smärta haha.. 😉 Som ni säkert minns var det en utav mina nyårslöften 2018 – att börja med yoga! Så första steget är såklart att införskaffa en alldeles egen yogamatta och yogakudde.. Check!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.