DEAR DIARYLOOKS

Sno stilen..

Hej! 🙂

Hoppas att ni har haft en bra dag hittills.. Själv känner jag mig riktigt trött, men det beror säkert bara på vitaminbrist eller liknande.. Och det är ju inte så konstigt med tanke på att jag ätit slarvigt på senaste! Men nog om det nu haha..

Idag tänkte jag bjuda på den första ”sno stilen” utav många framöver.. Personligen gillar jag verkligen när bloggare lägger upp dessa collage! 😉 Så därför tänkte jag pröva på det själv för att dela med mig av min stil som blivit allt mer personlig det senaste året! Förstår ni vad jag menar..? Förut brukade jag ha på mig allt som man ”skulle” ha på sig för att hänga med i gamet haha! Men numera shoppar jag endast det som jag själv tycker är snyggt, matchar som jag vill och skapar min egna stil utifrån dom plagg som jag gillar mest.. 😎 Så jag hoppas med andra ord att ni kommer gilla dessa inlägg!

Keps // Halsband (adlink) // Jacka (adlink) // Tröja (adlink) // Byxa (adlink) // Väska (adlink) // Skor (adlink)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.