DEAR DIARYMODE

Sno stilen..

Hej! 🙂

Hoppas att ni har haft en bra dag hittills.. SjÀlv kÀnner jag mig riktigt trött, men det beror sÀkert bara pÄ vitaminbrist eller liknande.. Och det Àr ju inte sÄ konstigt med tanke pÄ att jag Àtit slarvigt pÄ senaste! Men nog om det nu haha..

Idag tĂ€nkte jag bjuda pĂ„ den första “sno stilen” utav mĂ„nga framöver.. Personligen gillar jag verkligen nĂ€r bloggare lĂ€gger upp dessa collage! 😉 SĂ„ dĂ€rför tĂ€nkte jag pröva pĂ„ det sjĂ€lv för att dela med mig av min stil som blivit allt mer personlig det senaste Ă„ret! FörstĂ„r ni vad jag menar..? Förut brukade jag ha pĂ„ mig allt som man “skulle” ha pĂ„ sig för att hĂ€nga med i gamet haha! Men numera shoppar jag endast det som jag sjĂ€lv tycker Ă€r snyggt, matchar som jag vill och skapar min egna stil utifrĂ„n dom plagg som jag gillar mest.. 😎 SĂ„ jag hoppas med andra ord att ni kommer gilla dessa inlĂ€gg!

Keps // Halsband (adlink) // Jacka (adlink) // Tröja (adlink) // Byxa (adlink) // VÀska (adlink) // Skor (adlink)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.