DEAR DIARYLOOKS

Dagens look..

Godmorgon! 🙂

Jag är så otroligt peppad på det nya året som kommer bli riktigt speciellt.. Utan att tveka kan jag lova att 2018 kommer bli ett oförglömligt år! 😉 Ni kommer bland annat bjudas på många överraskningar här i bloggen.. Och jag ser fram emot att berätta alla hemligheter när tiden väl är inne! Men innan dess hoppas jag verkligen att ni orkar ha tålamod.. Tro mig, det kommer vara värt väntan! 😛 Nya året har äntligen börjat.. Nu kör vi 2018 fullt ut kära läsare!

Dagens look består utav mina snygga Duffy-skor i burgundy som matchar perfekt till H&M-väskan och JFR-kepsen.. Till det körde jag på ett par svarta byxor som är köpta på MQ, min specialdesignade jacka och en croppad H&M-topp i läderimitation med snörning i ryggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.