DEAR DIARYMODE

Dagens look..

Godmorgon! 🙂

Jag Ă€r sĂ„ otroligt peppad pĂ„ det nya Ă„ret som kommer bli riktigt speciellt.. Utan att tveka kan jag lova att 2018 kommer bli ett oförglömligt Ă„r! 😉 Ni kommer bland annat bjudas pĂ„ mĂ„nga överraskningar hĂ€r i bloggen.. Och jag ser fram emot att berĂ€tta alla hemligheter nĂ€r tiden vĂ€l Ă€r inne! Men innan dess hoppas jag verkligen att ni orkar ha tĂ„lamod.. Tro mig, det kommer vara vĂ€rt vĂ€ntan! 😛 Nya Ă„ret har Ă€ntligen börjat.. Nu kör vi 2018 fullt ut kĂ€ra lĂ€sare!

Dagens look bestÄr utav mina snygga Duffy-skor i burgundy som matchar perfekt till H&M-vÀskan och JFR-kepsen.. Till det körde jag pÄ ett par svarta byxor som Àr köpta pÄ MQ, min specialdesignade jacka och en croppad H&M-topp i lÀderimitation med snörning i ryggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.