ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Lördag 30 december

Godmorgon! 🙂

Jag ska alldeles strax skjutsa in mamma till stan.. Eller rättare sagt övningsköra in till stan med en helt panikslagen mamma i baksätet haha! 😉 Av tidigare erfarenhet vet jag nämligen att hon brukar ogilla att åka med oss barn när vi övningskör med pappa.. Men det var i och för sig längesen hon åkte med senast, saker kan ju ha förändrats med tiden! Vi får helt enkelt se hur det går haha.. Förhoppningsvis har jag blivit så pass duktig att hon känner sig trygg!

Dagens sportinspirerade look består utav en cool sweatshirt, helsvarta byxor, avklippta vantar och sneakers i vit kulör.. Till det fick det bli en sammetsväska i min nya favoritkulör – burgundy.. Den perfekta looken för övningskörning om ni frågar mig! 😎 Hörs senare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.