ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Mall of Scandinavia

Hej! 🙂

Jag har precis sjunkit ner i sĂ€ngen med min chokladask bredvid mig.. Efter den hĂ€r dagen behöver jag bara ta det lugnt haha! 😉 Att springa runt pĂ„ olika mellandagsreor tar pĂ„ krafterna – trots att vi var i MOS innan affĂ€rerna ens öppnat.. Om vi ens skulle orka handla var vi tvungna att vara pĂ„ plats extra tidigt, sĂ„ vi var framme redan 09:40 i morse.. Sedan var det bara att shoppa loss nĂ€r butikerna öppnade! PĂ„ ungefĂ€r 2 timmar lyckades jag shoppa 10-11 plagg som ska bli riktigt hĂ€rliga att anvĂ€nda framöver! Ärligt talat har jag nog aldrig hittat sĂ„ grymma plagg pĂ„ mellandagsrean förut – vilket antagligen beror pĂ„ att jag shoppade innan alla mĂ€nniskor vĂ€nt upp och ner pĂ„ butikerna i jakten pĂ„ reafynden haha! 😆 Ni ska fĂ„ se allt som jag köpte senare..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.