DEAR DIARY

Lördag 9 december

Godmorgon! 🙂

Jag har precis druckit en kopp kaffe med Kristofer och gjort i ordning mig inför julmarknaden som vi ska iväg på idag.. Mysigt va? 😎 Vi tänkte nämligen gå på marknaden som hålls vid Drottningholms slott den här helgen.. Det hör ju till när man (precis som jag själv..) älskar allting som har med julen att göra!

Som ni fick reda på i vårt senaste avsnittet av podcasten så har jag inte kunnat juldekorera hemma hos mig eftersom allt mitt pynt ligger kvarglömt i förra lägenhetsförrådet.. Däremot har Kristofer gjort det så himla fint hemma hos sig med en stor julstjärna, kuddar med vintermotiv och även en adventsljusstake i marmor och guld – supermysigt! Vid det här laget har ni säkert listat ut att julen är väldigt viktig för mig! Därför känns det fantastiskt att jag får spendera den med någon som får mig att må sådär bra! Att han dessutom verkar vara grym på att pynta skadar inte heller.. 😉 Äntligen börjar jag känna julstämning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.