DEAR DIARY

Drottningholms julmarknad

 

Oh my.. Vad mysigt vi haft det på julmarknaden.. 🙂 Att gå på marknad med Kristofer var verkligen roligt, så himla romantiskt och det perfekta sättet att komma i riktig julstämning – i alla fall om ni frågar mig haha! Det är någonting speciellt med att gå på julmarknad och känna doften av brända mandlar, även fast dessa så kallade brända mandlar egentligen bara kokats ihop i en kittel.. Är det bara vi som stör oss på det faktumet? 😉 Borde det inte heta någonting i stil med ”kokade mandlar” istället..? Hur som helst, vi har som sagt haft en supermysig lördag som avslutades med en kall julöl på bishops..

Nu tänkte vi laga middag bestående av ris, laxfiléer och diverse tillbehör.. Efter en heldag utomhus är jag vrålhungrig haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.