DEAR DIARY

Drottningholms julmarknad

 

Oh my.. Vad mysigt vi haft det pĂ„ julmarknaden.. 🙂 Att gĂ„ pĂ„ marknad med Kristofer var verkligen roligt, sĂ„ himla romantiskt och det perfekta sĂ€ttet att komma i riktig julstĂ€mning – i alla fall om ni frĂ„gar mig haha! Det Ă€r nĂ„gonting speciellt med att gĂ„ pĂ„ julmarknad och kĂ€nna doften av brĂ€nda mandlar, Ă€ven fast dessa sĂ„ kallade brĂ€nda mandlar egentligen bara kokats ihop i en kittel.. Är det bara vi som stör oss pĂ„ det faktumet? 😉 Borde det inte heta nĂ„gonting i stil med “kokade mandlar” istĂ€llet..? Hur som helst, vi har som sagt haft en supermysig lördag som avslutades med en kall julöl pĂ„ bishops..

Nu tÀnkte vi laga middag bestÄende av ris, laxfiléer och diverse tillbehör.. Efter en heldag utomhus Àr jag vrÄlhungrig haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.