ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

BröllopsGuiden Galan 2017

Hej på er.. 🙂

Jag och Kristofer var inbjudna som gäster till den lyxiga Bröllopsguiden galan 2017 igår.. Hela bröllopseventet började i vanlig ordning med röda mattan som kryllade av fotografer, därefter fick vi ta för oss av diverse plockmat, bakelser samt bubbel och mingla runt med dom andra gästerna! 😉 För kvällen hade jag förövrigt en ny galaklänning i färgen burgundy som påminde om någonting ur en disneyfilm.. Kädkoden var nämligen mörk kostym och galaklänning!

Efter fotograferande, minglande och ätande drog galan igång av ingen mindre än Peter Siepen.. Vinnarna i olika kategorier korades och stämningen var hög inne i den f.d kyrklokalen.. Kort sagt hade vi verkligen en helt magisk, underbar och romantisk kväll ihop! 😳 Wow vilken mysig galakväll..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.