ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Stilrena julklappar

I samarbete med Stayhard.se

Hej pĂ„ er.. 🙂

Jag har precis sminkat mig, fotograferat till bloggen och lagat middag med Kristofer.. Vi ska förövrigt gĂ„ pĂ„ gala ikvĂ€ll – men mer om det senare!

Nu vill jag prata om nĂ„gonting som ligger mig vĂ€ldigt varmt om hjĂ€rtat! NĂ€mligen mode.. Men inte för mig, utan framförallt för alla mĂ€n! 😉 I samarbete med Stayhard vill jag tipsa om deras fantastiska sortiment som passar framförallt mĂ€n, men Ă€ven kvinnor.. Ni som kĂ€nner mig vet ju att jag inte bryr mig sĂ„ mycket om könsindelning lĂ€ngre, utan snarare klĂ€r mig efter smak, humör och tycke! Hur som helst, i deras sortiment finns allt frĂ„n kavajer, skjortor och skor till grymt snygga accessoarer.. Det bĂ€sta Ă€r nog att alla plagg Ă€r sĂ„ otroligt stilrena och passar sĂ„ mĂ„nga stilar! Ärligt talat Ă€r detta den perfekta julklappen till nĂ„gon man tycker mycket om, eller varför inte till sig sjĂ€lv..? 😛 Mjuka paket Ă€r faktiskt otroligt uppskattat numera – tro det eller ej!

Spana in Stayhard’s Black Friday hĂ€r!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.