ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Black Friday hos iDeal of Sweden

Inlägget innehåller adlinks

Äntligen haha.. 😉 Idag kommer ni bjudas på några grymma kampanjer här på bloggen!

Vi börjar med mina absoluta favoritskal från iDeal Of Sweden som är en stor del av mitt liv.. Inga skal = ingen lycka haha! 😆 Lite så känns det faktiskt.. Utan mina matchande mobilskal skulle livet kännas ett snäpp tråkigare.. Förstår ni vad jag menar haha? Därför vill jag ta tillfället i akt och avslöja att dessa skal är nedsatta till halva priset!!! Wooow alltså.. Nu kan ni fynda som bara den! 😛 Jag rekommenderar förövrigt dessa grymma “mayfair clutch” i olika färger.

Kampanjen med 50% rabatt gäller mellan den 24 – 27 november!

Inte tillräckligt nöjd..? 😎 ➡ Fler grymma kampanjer hittar ni HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.