ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Rabattkod på lyxiga mobilskal

This post contains adlinks

Hej! 🙂 Jag har precis hämtat ut ett paket innehållande ett par mobilskal till min nya iPhone 8 som kommer på posten inom en snar framtid..  😎 Ärligt talat är jag så pepp på en ny mobil.. Och nu kan jag dessutom skrota min bloggmobil (ehm jobbmobil alltså..) som är en iPhone 4 och ersätta den med min gamla 6s! Peppad, förväntansfull och exalterad över nya mobilen är en perfekt beskrivning.. 😉 Och i samarbete med www.idealofsweden.com ska ni få en rabattkod som ger er möjlighet att (till ett billigare pris) skämma bort er själva eller någon ni tycker om med ett lyxigt skal! Marmorskalen är förövrigt mina favoriter..

Med koden “AW20” får ni 20% rabatt i en vecka..  ➡ Shoppa här!

1. Antique roses / 2. Mayfair clutch black / 3. Midnight blue marble / 4. Mayfair clutch navy / 5. Royal grey marble / 6. Mayfair clutch grey / 7. Port laurent marble / 8. Mayfair clutch pink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.