ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Nyhet och rabattkod

Oh my.. 😼 Kolla mitt nya coola skal för att skydda mobilen i vinter – stilrent, snyggt och Ă€ven praktiskt med sin dubbelsidiga design.. För hur mĂ„nga gĂ„nger har man egentligen tappat mobilen i marken och drabbats av en smĂ€rre hjĂ€rtattack i rĂ€dsla för att skĂ€rmen kan ha spruckit?! 😉 Nu kan jag i alla fall kĂ€nna mig sĂ€ker pĂ„ att mobilen Ă€r i tryggt förvar nĂ€r jag fumlar med vantar osv.. 🙂 Det hĂ€r skalet öppnas ju inte (som vissa skal kan göra) om man rĂ„kar tappar det!

Och sjĂ€lvklart har jag en rabattkod i samarbete med Ideal of Sweden som jag tĂ€nkte dela med mig av.. Alla behöver ju ett schysst skal för att mobilen ska hĂ„lla, undvika slitage och givetvis vara fin! Mobilen har ju blivit en del av outfiten numera! Kika gĂ€rna in hela sortimentet → www.idealofsweden.com ♄

Kom ihĂ„g – med koden AW20fĂ„r ni 20% rabatt pĂ„ hela sortimentet i en vecka!

Nyheten → Mayfair Clutch i fĂ€rgen Light Grey  Favoritskalet → Fashion Case A/W16 i fĂ€rgen White Marble

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.