DEAR DIARY

Nyhet och rabattkod

Oh my.. 😮 Kolla mitt nya coola skal för att skydda mobilen i vinter – stilrent, snyggt och även praktiskt med sin dubbelsidiga design.. För hur många gånger har man egentligen tappat mobilen i marken och drabbats av en smärre hjärtattack i rädsla för att skärmen kan ha spruckit?! 😉 Nu kan jag i alla fall känna mig säker på att mobilen är i tryggt förvar när jag fumlar med vantar osv.. 🙂 Det här skalet öppnas ju inte (som vissa skal kan göra) om man råkar tappar det!

Och självklart har jag en rabattkod i samarbete med Ideal of Sweden som jag tänkte dela med mig av.. Alla behöver ju ett schysst skal för att mobilen ska hålla, undvika slitage och givetvis vara fin! Mobilen har ju blivit en del av outfiten numera! Kika gärna in hela sortimentet → www.idealofsweden.com

Kom ihåg – med koden AW20får ni 20% rabatt på hela sortimentet i en vecka!

Nyheten → Mayfair Clutch i färgen Light Grey  Favoritskalet → Fashion Case A/W16 i färgen White Marble

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.