ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

“Moscow baby”

Hej pĂ„ er.. 🙂

Jag kickstartade som sagt helgen med en releasefest för den nya boken “Moscow baby” av HĂ„kan Lindgren.. Supermysigt verkligen! 😀 VĂ€l pĂ„ plats möttes vi av allt mellan blöjtĂ„rta, godis och drinkar! Det var med andra ord en annorlunda kvĂ€ll som bjöd pĂ„ nĂ€stan allt man kan tĂ€nka sig.. Inte minst ett smakprov pĂ„ en spĂ€nnande historia om tvĂ„ förĂ€lskade killar och vĂ€gen till en surrogatmamma! 🙂 I morse slĂ€pptes ljudboken – vilket Ă€r perfekt om man (som jag..) inte har tid att faktiskt lĂ€sa sida för sida.. Nu har jag kommit en bit in och jag gillar storyn starkt! Det bĂ€sta Ă€r nog att innehĂ„llet Ă€r bĂ„de spĂ€nnande och romantiskt..

Stort tack till Erwik Communication för en hĂ€rlig releasefest pĂ„ Laika! KvĂ€llens look bestod delvis av en svart turtleneck och lockigt hĂ„r.. 🙂 Vad tycker ni?Vart man Ă€n kollade fanns det böcker, diverse snacks och ballonger i olika fĂ€rger.. 😉 Superfint! Gizzy (som var min dejt för kvĂ€llen) var lika spĂ€nd som mig pĂ„ att fĂ„ lyssna pĂ„ boken.. 😎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.