Smygpremiär av ”Home Again”

Posted in DEAR DIARY, EVENT

Hej på er.. 🙂

Just nu sitter jag på en nagelsalong medans min bästis fixar klorna – även hon kände väl för att fixa till sina naglar till hösten.. 😉 Dock valde hon precis en svart färg på alla naglar förutom ringfingrarna!? Kanske inte mitt förstaval haha.. Men det blir säkert jättefint i slutänden!

Förresten.. I tisdags firade vi (läs jag och Grillsson) att vi varit tillsammans i 3 månader! Dagen till ära var jag inbjuden till en mysig förhandspremiär av drama- och kärleksfilmen ”Home Again” som har biopremiär idag.. Filmen var underhållande och fick salongen att skratta högt flera gånger! Jag rekommenderar verkligen den här filmen till alla filmälskare, romantiker och kvinnor med 40-årskris haha.. 😆 Faller ni under någon av dessa kategorier är det en film för er!

Foto: Erwik Communication

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.