Adventskalendrar med produkter

Posted in DEAR DIARY, SKÖNHET

Inlägget innehåller adlinks

Hej på er.. 🙂

Jag tänkte bjuda på adventskalendertips till alla skönhetsintresserade – eftersom det trots allt bara är 72 dagar kvar till julafton! 😉 Tiden går fort..

Personligen älskar jag adventskalendrar och är därför överlycklig över det faktum att det kommer allt fler skönhetskalendrar för varje år som går.. Att knapra i sig en chokladbit varje morgon var väl bara roligt när man var liten haha! Dessutom är dessa kalendrar ett sätt att upptäcka nya produkter på.. För hur ofta köper man nya märken på måfå..? Det händer aldrig mig i alla fall.. 😐 Jag kör på mina ”säkra prods” i vardagen – tills jag upptäcker nya produkter på event!

Här nedanför ser ni 3 stycken kalendrar som är sprängfyllda med spännande skönhetsprodukter i år..

Läs mer om #1 // Läs mer om #2 // Läs mer om #3

1 Kommentar

  1. Anonym säger:

    Nice!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.