Fixat mina naglar

Posted in DEAR DIARY, SKÖNHET

Hej på er.. 🙂

Jag har äntligen fått fräscha till mina stackars naglar! Dom har ju dessvärre genomlidit både det ena och det andra i sommar! 😯 Så dom var med andra ord verkligen trasiga när jag klev in till Sara på Skönhetsbaren.. Och då menar jag verkligen trasiga – sprickor, torra nagelband och även sår..  Som tur var kunde hon rädda mina nagelband och ge mig riktigt fina klor! 😎 Stilrena, höstiga och rakt igenom perfekta – det är en väldigt bra beskrivning på mina nya naglar som jag är supernöjd med! Ärligt talat minns jag inte när jag hade såhär fina naglar senast – om det ens har hänt innan?! Dom är verkligen goals..

Att gå till en helt ny salong kändes faktiskt inte alls skrämmande för en gångs skull.. Vilket var jätteskönt! Vanligtvis brukar jag känna mig lite nervös.. Det är ju trots allt ens utseende som står på spel! Men jag kände mig välkommen, trygg och väl omhändertagen under hela tiden! Sara är ju otroligt noggrann med att naglarna ska bli perfekta.. Och vi hade dessutom så roligt att tiden sprang iväg haha.. Jag fick skynda mig iväg för att ens hinna till mötet jag hade efteråt!

Förresten.. Hur tycker ni (som är mina allra bästa kritiker..) att naglarna blev på nya salongen? 🙂

Oh my.. 😮 Jag vill inte ens erkänna att det där var mina tidigare naglar haha! Vilken underbar känsla att se förvandlingen från någonting kortklippt och trasigt – till stilrent och fräsch! 😀 Wow.. När förlängningen väl var på så blev det bara bättre..och bättre för varje sekund som gick! 😎  Om ni vill fixa naglarna hos samma nagelterapeut hittar ni henne på Skönhetsbaren eller instagram! Slutligen valde jag en ny höstfärg som hette någonting med marshmallow.. 🙂 Grymt läcker!

2 Kommentarer

  1. Anonym säger:

    Mycket fina!

    1. PLATIN säger:

      Tack! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.