Dags att lägga i en högre växel

Posted in DEAR DIARY, VÄGEN TILL KÖRKORTET

HURRA! 😀 Jag ska äntligen ta körkort! Det ska bli så otroligt spännande, roligt och en aning läskigt att göra detta.. Särskilt med tanke på att ni kommer få följa med mig genom HELA processen! Jag kommer ha en helt ny kategori vid namnet ”vägen till körkortet” här på bloggen – där kommer ni få följa med på exakt allting gällande ämnet.. Ärligt talat är jag lite nervös inför allt jag har framför mig – samtidigt ser jag givetvis fram emot att ta körkort! 🙂

Nu har jag precis gått introduktionskursen på Ringens Bilskola! 😎 Kursen tog cirka 3 timmar och var faktiskt riktigt intressant! Just den kursen är förövrigt ett måste för att få övningsköra privat – vilket jag kommer göra med min pappa mellan körlektionerna på min bilskola.. Hoppas bara att vi lyckas hålla sams!

Det är dags att lägga i en högre växel och trycka gasen i botten för att komma framåt på den långa vägen mot körkortet haha! 😉 Fortsättning följer..

Handledarkursen / introduktionskursen och övriga kurser hittar ni HÄR!

Inlägget är i samarbete med Ringens Bilskola

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.