Promenad i Norrland..

Posted in DEAR DIARY

Hej på er.. 🙂

Vi sitter i bilen på väg hem till Stockholm just nu.. Det har varit supermysigt att få komma bort en hel helg tillsammans! Under helgen har vi som sagt grillat, tagit det lugnt och även fiskat utan någon vidare tur.. Men det kanske var lika bra eftersom jag är lite rädd för att ta i fiskar haha! 😉 Innan vi åkte passade vi dessutom på att ta en promenad på järnvägsspåret! Superhärligt verkligen.. 😎 Här uppe i Norrland är det ju höst redan – vilket känns så mysigt.. Ärligt talat har jag nog aldrig varit uppe på hösten – utan bara på sommarn och vintern! Med andra ord har jag verkligen missat något.. Under promenaden gick vi även förbi den där extremt coola militärtrucken som står mitt ute i skogen.. Ni fick ju se den på bloggen i våras.. Minns ni det? (länk)

2 Kommentarer

  1. My säger:

    Din karl ser riktigt najs ut 😀 ni är fina tillsammans ❤️ Härligt med en roadtrip, hoppas ni hade kul! Nu är jag på väg till mitt nya jobb, har också haft en underbar helg hos min syster och mina systersöner ????

    1. PLATIN säger:

      Åååh vad fint skrivet My! 🙂 Tack.. <3 Vi hade en jättemysig helg tillsammans! Lycka till på nya jobbet förresten – låter spännande! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.