Varit på konsultation..

Posted in DEAR DIARY

Hej på er.. 🙂

Jag har varit på konsultation för en spännande skönhetsbehandling som ni kommer få höra mer om på bloggen snart.. 😉 Konsultationen gick jättebra och behandlingen är inbokad om ungefär 2 veckor.. Och givetvis ska ni få följa med mig när jag gör behandlingen! Åh, jag ser verkligen fram emot det här..

Efter konsultationen tänkte jag egentligen åka hem för att hinna blogga och packa inför weekendresan till Pig Stream.. Men det slutade med att Gizzy och jag sprang på bloggevent inne i stan istället! 😀 Mycket trevligare än att åka hemåt – om ni frågar mig! Vi var på ett pressevent som höll till på Scandic.. Det var supermysigt med massor av inspirerande produkter, trevliga människor och otroligt god mat.. Men mer om det får ni faktiskt höra imorgon!

Nu tänkte jag tvätta bort sminket, lägga om ett fästingbett med alsolsprit och boka in en saltbehandling.. Kram och godnatt ♥

2 Kommentarer

  1. MT säger:

    Spännande att få läsa, men förglöm inte att du är så fin både på inre och yttre sidan. Kramar vackra du!

    1. PLATIN säger:

      Givetvis inte! 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.