ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

PW

Hej pĂ„ er.. 🙂

Jag passade pĂ„ att avsluta en heldag framför kamerorna med en powerwalk! Dock mĂ„ste jag vĂ€l erkĂ€nna att det inte blev nĂ„gon lĂ„ng promenad.. 😉 Men det var ju Ă€ndĂ„ skönt att röra sig lite – sĂ€rskilt med tanke pĂ„ att jag har mensvĂ€rk.. Ärligt talat förstĂ„r jag inte hur jag kan ha sĂ„ ont helt plötsligt?! Det Ă€r sĂ€llan jag mĂ„r sĂ„hĂ€r dĂ„ligt av lite vĂ€rk.. Som tur Ă€r hjĂ€lper det konstigt nog alltid att ta en kortare powerwalk för att fĂ„ bort den vĂ€rsta smĂ€rtan! Rekommenderas starkt..

Nu ska jag bĂ€dda ner mig i sĂ€ngen, dricka en jĂ€ttestor kopp med ingefĂ€rste och kolla pĂ„ serier.. 😀 Hörs imorgon ♄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.