ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Behandlingar jag vill göra..

Godmorgon på er.. 🙂

Jag drömmer mig bort till sena sommarkvällar och promenader på Djurgården.. Plötsligt var sommaren förbi – vilket känns otroligt svårt att tro eftersom jag fortfarande väntar på att den ska börja.. Förstår ni vad jag menar? Det känns som att sommaren inte ens ägde rum i år.. Men men, nu väntar ju det fantastiska modet, höstmyset och behandlingarna istället! Som ni säkert märkt har jag snurrat in på behandlingar på senaste.. Och det beror givetvis på att det är höst – ännu en bidragande faktor är ju såklart att jag inte har fått ändra utseendet på HELA sommaren haha! 😉 Nu är det med andra ord dags för en makeover..

Behandlingar jag vill göra:

1. Ny frisyr – ärligt talat har jag inte varit hos frisören på flera månader heh..

2. Fylla läpparna – efter TV-programmet stör jag mig på att min överläpp är så smal

3. CoolSculting – för att reducera fett på magen som är näst intill omöjligt att träna bort

4. Saltbehandling och ljusterapi – för att bli av med allergier och minska vintertröttheten

5. Vampyrbehandling – för att få ett fräschare ansikte på ett aningen annorlunda sätt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.