Make Up Store FW17

Posted in DEAR DIARY, EVENT, SKÖNHET

Wow.. 😀 Make Up Store bjöd på en riktigt inspirerande beautyshow under gårdagen! Väl på plats fotades vi på röda mattan, därefter minglade vi med alla influenser på plats och larvade oss såklart i photo boothet! Sedan var det dags att bänka sig vid catwalken.. Jag sprang förövrigt på min äldsta bloggvän Gizzy som jag inte träffat på över 3 månader! När vi väl fick syn på varandra gick det inte att hålla tillbaka alla känslor haha.. 😉 Vi bara skrek rakt ut av glädje!

Showen var som sagt grymt inspirerade! Alla fantastiska sminkningar gav mig många nya idéer.. Och som vanligt fick vi med oss en gullig goodiebag med några noga utvalda produkter! Bland annat lipsticks, ögonskuggor samt nagellack i höstiga kulörer! Ser verkligen fram emot att pröva produkterna..

Stort tack till Erwik Communication som bjöd in mig till FW17-showen..

Coola drinkar serverades i runda glas innan showen började.. Gizzy och jag larvade oss som sagt i photo boothet.. 😆 Se videorna på min instagram @platins.se! Givetvis fanns det bubbel och även alkoholfria Kombucha som var jättegoda.. Röda mattan tillsammans med Gizzy.. Kolla vilka söta goodiebags vi fick haha! 😉 Aw.. Något annorlunda taco-liknande snittar serverades i inget annat än spelkort under minglet!  Självklart fotades och filmades det vilt under FW17-showen.. 🙂 Det var grymt fina looks! Haha.. Resultatet av oss två framför en kamera! 😆 Visst är vi bedårande..?

2 Kommentarer

  1. Kim säger:

    Älskar att du fotade min totalt misshandlade skärm ????????

    1. PLATIN säger:

      Haha jaa! 😆 Bästa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.