Några fotografier..

Posted in DEAR DIARY

Godmorgon på er..

Jag har haft några hektiska dagar..och idag är inget undantag haha! 😉 Om bara några minuter kommer ett team hem till mig för att slutföra ett än så länge hemligt projekt! Eller egentligen avslutas projektet i slutet på nästa vecka, så det är näst sista gången idag! Vi kommer ha fullt upp med detta halva dagen – därefter ska jag iväg på en beautyshow! 😀 Så det är väl dagens planer med andra ord.. Och senare ikväll ska jag nog äta middag med Mr. K! 🙂

Hittade förresten några fotografier från Lambrettas bloggevent i förra veckan.. Fina va?

Jag och Filippa Kronholm på bloggeventet 🙂 – Hela fotoalbumet hittar ni såklart HÄR!Underbara Emma Jennie och Anna Saletti tillsammans med mig i minglet..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.