ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Ikväll kl. 20:00 på SVT

Ikväll klockan 20:00 är det dags för mig och pappa Åke att tävla i matlagning! Lagar vi bästa maten..? 😉 Det återstår att se i kvällens nervkittlande program som sänds om bara ett par timmar på SVT1.. 🙂 Det går även att se hela programmet i efterhand på SVT Play! Utöver spänning och underhållning kan jag även lova att ni kommer få se en annorlunda sida hos mig.. Som ni redan vet är matlagning inte riktigt min grej – vilket blir en rejäl utmaning för mig ikväll!

Programmet framflyttat till 21:00 pga. extrainsatt sändning!

Bilden tillhör Sveriges Television – “Vi lagar bästa maten

6 thoughts on “Ikväll kl. 20:00 på SVT

  1. Så glad jag blir att du faktiskt svarade 🙂 Fått höra från någon bloggare jag hade kontakt med jämnt förr, att du var elak, dryg och trodde du var bättre än nån annan men ville chansa, testa och fråga dig om hjälp för att se om det verkligen stämnde. Och verkligen inte 😀 Du gjorde verkligen min dag tjejen! Ja jag mailade Jenny, MEN finest hade ju blivit hackat så hon kunde inte hjälpa mig för tillfället 🙁 Btw, kan du inte se koderna på ex typography? Kram fina du! <3

    GUUUD så kul för dig att vara med din pappa i ett sånt där program 🙂 Heja och lycka till bruden 😉

    1. Nämen vad tråkigt att någon bloggare fått den uppfattningen! 🙁 Menmen, alla kan ju inte tycka om alla antar jag! Härligt att jag trots allt fick chansen att visa mitt riktiga “jag” haha.. 🙂 Ser tyvärr inga koder – fast jag vet ju samtidigt inte vart jag ska leta heh! Tror nog det är bäst att Jenny hjälper dig – så att det blir rätt och riktigt från början! Tack för hejandet och peppen inför programmet bästa du!!! Kram <3

  2. Vi syns i tv i kväll spännande o My Good vad jag kommer skämmas hur svullen jag var Men dom får lägga ögonen på er hoppas ja Men det ska enda bli roligt Har inte skrattat så på länge Underbart när du filerar fisken ????????????????????????????

    1. Haha hörrö-du-du! 😉 Jag var inte så smickrande i TV-rutan själv med mina miner och dubbelhakan som tittade fram titt som tätt haha! 😆 Men kul var det, riktigt jäklans roligt att se mig filea den där firren! 😀 Måste ju ses igen haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.