Releasefest med iDeal Of Sweden..

Posted in DEAR DIARY, EVENT

Hej på er.. 🙂

Har ni haft en bra helg hittills..? Det har i alla fall jag haft! I fredags var jag på releasefest med iDeal Of Sweden som lanserade nya mobilskal! 😀 Min dejt för kvällen var givetvis min pojkvän Mr. K.. Och på plats sprang vi även på bloggarna Lovisa Wang, Emma Jennie med flera.. Vi hade en supertrevlig kväll som avslutades med generösa goodiebags som innehöll bland annat ”glossyboxar” och stilrena klockor.. Yey vilka goodiebags! Nu väntar jag bara på att få ett skal hemskickat också.. Dom hade nämligen inte skal till min mobilmodell på plats! Men det berodde ju såklart på att min jobbmobil är en iPhone 4.. Oldie haha!

Nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning.. Om ett par timmar tänkte jag äta middag med Mr. K och efter det ska vi iväg på bio med vänner.. Vad filmen handlar om har jag faktiskt ingen aning om haha! 😉 Allt bestämdes nämligen så hastigt igår.. Men det ska hur som helst bli supermysigt att gå på bio ikväll!

DSC_0297 DSC_0327DSC_03222 DSC_0303

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.