Coolsculpting i fokus..

Posted in DEAR DIARY, EVENT, SKÖNHET

Hej på er.. 🙂

Tidigare i veckan var jag inbjuden till ett bloggevent på Lifetime Clinic för att lära mig mer om ”coolsculpting” som är en behandlingen! Själva behandlingen i sig går ut på att frysa ner fettet för att sedan bli av med det för gått.. Coolt va? Ärligt talat blev jag lite nyfiken på att testa behandlingen.. 😉 Men vi får se om jag vågar – samt om jag är en kandidat eller inte! Alla kan nämligen inte göra behandlingen eftersom allas kroppar är väldigt olika.. Ja, ni förstår säkert!

Under kvällen bjöds det såklart på bubbel, snittar och trevligt sällskap! 😀 Vi fick mingla med andra influenser och höra mer om behandlingen samt hur den utförs med hjälp av olika sugkoppar.. Vi fick även se före- och efterbilder som verkligen visade resultat! Tänk vilken intressant metod.. Ni kan läsa mer HÄR!

1504877037-7134Se alla foton från bloggeventet här.. 1504877268-7134Emma Thorsell var givetvis med på bloggeventet.. 😀 Så kul att ses igen!1504877092-71341504877292-7134Jag med glädjespridaren John Valencia mitt i minglet.. 🙂 1504877322-7134

6 Kommentarer

 1. John Valencia säger:

  Så kul att se dig och att du kom ????????????

  1. PLATIN säger:

   Ja, tack desamma! 🙂

 2. Emma Thorsell säger:

  Alltid kul att hänga med dig <3

  1. PLATIN säger:

   Tack desamma! 🙂

 3. Jacki säger:

  Det skiner om dig Platin! Så fin och glad du ser ut ☺

  1. PLATIN säger:

   Nämen bästa du! 🙂 Vad glad jag blir av dina fina ord.. TACK! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.