Give away: NYX makeup

Posted in DEAR DIARY, SKÖNHET, TÄVLINGAR

Give away’n avslutas söndag 10 september

Jippie.. 😀 Nu kör vi en ”give away” på 5 stycken höstiga sminkprodukter från NYX Professional Makeup!

När jag städade sovrummet häromdagen hittade jag en kartong med smink som jag aldrig har använd i obrutna förpackningar.. Och eftersom det kommer ta evigheter för mig att använda upp allt smink fick jag den briljanta idén att ge bort lite produkter istället! 🙂 Det är ju höst nu – vilket betyder mörkare färger och mer makeup.. Det är i alla fall vad hösten symboliserar för mig haha! 😉 Jag brukar ju alltid köra på lite mörkare ögonskuggor och ”hårdare” contouring.

Reglerna för att vara med är enkla:
1. Följ mitt instagramkonto @platins.se (länk)
2. Kommentera ”jag är med” under detta inlägg

Give away’n består utav ögonskuggspalett med 10 höstiga kulörer, Control Freak eyebrow gel, mörkrött matt lipstick, ”Away We Go” liquid highlight och illumination powder i rosa ton.. Perfekt för att uppdatera sminkväskan eller överraska någon man gillar i höst!  😎 Berätta gärna varför just du vill vinna..

DSC_4332 DSC_4336

40 Kommentarer

 1. Jeanette säger:

  Jag är med! Motivering är svårt… för att jag skulle bli superduper glad? 🙂

 2. Gunilla Egelstad säger:

  Jag är med! Blev ju så fort höst – härliga nya färger vore en mysig tröst!

 3. My säger:

  Jag är med 🙂
  Motivering är att jag skaffa instagram för detta hehe
  Och att jag blev av med jobbet och inte har råd med smink just nu, och man behöver alltid mer smink 😉

  1. My säger:

   Följer som Shally om du undrar 🙂

 4. Gunilla.M.B säger:

  Jag är med – och hoppas detta kit , blir mitt ! Sen blir det en gåva till dottern min , oj vad hon ska bli fin !

 5. Eva säger:

  Jag är med ⚘

 6. Theresia säger:

  Jag är med! Legat sjuk hela sommaren, så ingen färg på mitt ansikte. Detta skulle hjälpa mig att känna mig fin i höst!

 7. Louise säger:

  Följer dig ???? Är med & hoppas på vinst ????

 8. Louise säger:

  Varför blir mina smileys frågetecken haha?

 9. Alice säger:

  Jag är med och följer som lillcec på instagram.????

  Jag ser mig själv promenera in på jobbet med en vardags make-up, iklädd en grym självsäkerhet! Senare under kvällen använder jag mörkare skuggor och mer sotning – uppklätt till fredags AW:n. NYX utstrålar kvinnlig power, precis så som jag vill ha det!

 10. Camilla Wedin säger:

  Jag är med! ????????

  (milla.75 på Instagrem)

  1. Camilla Wedin säger:

   Instagram, menar jag! Och…. det var emojis, inte frågetecken jag skrev…. suck…

 11. Raili Pikkusaari säger:

  Jippii skulle verkligen behöva nya olika smink produkter att hoppas nu turen är på min sida ,

 12. Raili Pikkusaari säger:

  Så glar jag är med

 13. Amanda säger:

  Jag är med, följer på insta: Amandalotta

 14. Saga säger:

  Är också med i tävlingen, hoppas jag vinner! Kompletterar med lite tandblekning från vittleende.com 😀

 15. Marie gharavi säger:

  ”jag är med”. efter renovering och mycket stök hemma hade lite nytt och fräscht smink verkligen piggat upp!

 16. Anja säger:

  Jag är med!

 17. Paola säger:

  Jag är med 🙂 Följer som @mikkimuz

  Vilken perfekt höstdeppspepp denna kombo vore!

 18. Jeanette säger:

  Jag är med. Smilingjeanette på insta

 19. Heléne Martinsson säger:

  Jag är med – hoppas på vinst för att möta hösten i ny make up! Följer på IG under alias gollobracing!

 20. Anna säger:

  Jag är med! Har hört massor av bra saker med NYX så det skulle vara jättekul att prova på några produkter därifrån. Kram ????

 21. Anna säger:

  Det blev frågetecken av misstag där ovan!! Förlåt för det haha. 🙂

 22. Mary-Anne säger:

  Jag är med 🙂

 23. Annika Nilsson säger:

  Jag är med!

 24. Jagoda säger:

  Jag är med !! 😀

  Jag har aldrig varit superbra på att sminka mig. Har dock alltid tyckt det är kul.
  Nu när jag precis har fyllt 20 tycker jag det är jätteroligt & hade så gärna velat kunnat sminka mig snyggt till olika fester.
  Jobbar på ett sjukhus och det innebär att jag inte får ha hur mycket smink som helst, en naturlig make-up är det jag brukar köra på.
  I höst väntar några planerade överraskningsfester som jag ska gå på & det hade varit så kul att kunna sminka mig med dessa fina sminkprodukter 😀

  Kram 😀

 25. Hanna säger:

  Jag är med! För sommaren har bara varit skola och jobb och nu har jag påbörjat master utbildning! Även om vardagen inte är faboulus så skulle det vara super att sätta glam på tillvaron med nytt smink!

 26. Moa säger:

  Jag är med

 27. Kristiina säger:

  Hej!

  Jag är med!
  Instagram: sodercrowcastle

 28. Emelie Wandel säger:

  Jag är med! ???? @emeliewii på instagram!

  1. Emelie Wandel säger:

   Och motiveringen lyder: Jag har ingen superbra motivering. Med Nyx gör grymma CF produkter och detta kit skulle passa perfekt i min lilla sminkväska där det endast ligger en torr mascara för tillfället 😉

 29. susanna säger:

  JAG ÄR MED!!

 30. Maria Henrikson säger:

  Så härligt med lite färg och lyster! Hösten är inte min tid och efter den här sommaren… jag är snart genomskinlig… Vinst skulle göra mig så glad! Tror att dottern glatt skulle hjälpa mig att lysa upp en aning! Trevlig helg !

 31. Maria Henrikson säger:

  Missade visst! ”Jag är med” (följer på instagram)

 32. Fia säger:

  Jag är med! Jag håller på med en stor utrensning hemma och något jag verkligen behöver uppdatera är mitt smink, hur länge till kan jag använda ögonskuggan jag köpte för tio år sen liksom? Skulle vara så fantastiskt att få uppdatera med ett grymt kit från NYX

 33. Hanna Andersson säger:

  Jag är med! ???? Går till vardags mest runt i hundträningskläder och skrotar i skogen tillsammans med vovvarna ???????? Det hade varit roligt att få piffa till sig lite extra ibland (..och framförallt se sambons ansiktsuttryck efter att jag gått loss på ögonskuggspaletten! ????????????‍????????)

  Följer på instagram – @hmarion

  1. Hanna Andersson säger:

   Skulle vara roliga emojis där frågetecknen är! 🙂

 34. felicia säger:

  Jag är med! 🙂

 35. Jenny-Ann Johansson säger:

  Jag är med!

  Följer på Insta under jennyannhbg. Nytt smink behövs och inför hösten behöver även badrumsskåpet och sminkväskan ”boostas”
  Kram

 36. Albin valentinsson säger:

  Jag är med, tänkte att jag kanske har en chans att vinna detta till min flickvän då hon är besatt av smink och det hade ju varit en bra present från hennes kille 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.