På förstasidan i tidningen

Posted in DEAR DIARY, TV & MEDIA

Woho.. Ser ni vilka som är på förstasidan av Mälarö Tidning idag? 🙂 Pappa och jag haha.. Äntligen kan jag avslöja att vi medverkar i ett nytt TV-program som börjar sändas i slutet av sommaren! Programmet sänds i 6 avsnitt, varav vi medverkar i ett av dom! Roligt va? Jag ser verkligen fram emot att kolla på programmet som snart har premiär.. Och jag kommer givetvis ropa till när det är dags för avsnittet som vi medverkar i.. 😉 Det känns förövrigt jättekul att uppmärksammas i lokaltidningen på det här sättet! Fick lite av en chock när jag såg mig själv upptryckt på hela framsidan doh! Ovant – men kul haha..

Läs hela artikeln här..

DSC_3864

2 Kommentarer

  1. Malin Tilja säger:

    Ser fram emot att se avsnittet :)! Kram

    1. PLATIN säger:

      Vad roligt! 🙂 Jag med.. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.