Det kändes såklart lite nervöst..

Posted in DEAR DIARY

Godmorgon söndag!

Jag hade en fantastisk eftermiddag tillsammans med vänner, pojkvän och familj igår.. 😀 Så pass trevlig att jag kom hem ganska sent och inte hann skriva något kvällsinlägg.. Mr. K fick förresten träffa min familj för första gången igår.. Eller tekniskt sett andra gången – eftersom vi sprang in i mina föräldrar på stan för ett tag sen! Men det räknas knappt.. 😉 Så det var i princip första gången dom träffades.. Och det kändes såklart lite nervöst men samtidigt jättebra att äntligen få presentera honom för mina föräldrar! Dom verkade ju faktiskt komma överens och gilla varandra haha.. Yey!

Idag ska jag möta upp pojkvännen för att shoppa.. Därefter tänkte vi åka hem till honom för att laga någon god middag tillsammans innan den nya veckan drar igång! Nu när vi har fullbokade kalendrar gäller det ju att ta vara på all tid vi får med varandra.. Det ska förövrigt bli jättemysigt att laga mat ihop! 🙂

DSC_3932 DSC_3933

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.