#tbt

Posted in DEAR DIARY

tbt design

Ååh.. 🙂 Kommer ni ihåg när jag var på bloggevent med Paul Mitchell i vintras? Vi fick nya frisyrer och dessutom blev vi stylade av ett härligt team från make up store.. Därefter avslutades kvällen med en mysig middag på en restaurang som jag inte minns namnet på i nuläget! Supermysig var den i alla fall.. Och att få spendera en helkväll med bloggare som var lika unika och galna som jag själv var ju fantastiskt haha! 😉 Saknar dessa tjejor.. Längesen nu!

Ni kan läsa hela inlägget HÄR..

-
-

4 Kommentarer

 1. Pinsamt säger:

  Varför använder du Kissies text om du anser att hon kopierar dig? Du gör allt för att vara som henne, pinsamt är ordet!

  1. PLATIN säger:

   Men.. Om det är som du säger så måste ju Kissie vilja göra allt för att vara som mig haha! 😉 Hon snodde ju trots allt ett HELT inlägg av mig, rakt av.. Eller anser du att jag har fel?

   1. Anonym säger:

    Snälla, du gör allt för att vara/ se ut som din idol.. Asg

    1. PLATIN säger:

     Jag antar att du syftar på Kissie? Hon är tyvärr inte min idol.. Och vad gäller att vara/se ut som henne förstår jag inte riktigt vad du menar. Jag är varken lik henne i utseendet eller personligheten, och vill inte heller vara det! 🙂 Särskilt inte efter hennes kopiering av mitt blogginlägg! Förresten.. Vad betyder ”Asg” haha?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.