Drömmen om egen lägenhet..

Posted in DEAR DIARY

Godmorgon på er.. 🙂 Jag har precis bockat av ett par punkter på to-do listan, och nu tänkte jag ta en kopp kaffe med mamma! Resten av dagen ska jag väl egentligen bara ”röja” här hemma och skriva ihop ett par bloggmejl.. Sedan måste jag ringa upp min bästa vän också! Vi har inte setts på alldeles för länge.. Och jag saknar henne verkligen! Dessutom har jag ju några nya roséviner som måste testas, så det skulle passa perfekt att hon kom över på en liten vinkväll!

Förresten.. Det här med att ha som rutin att gå in på Hemnet.se varje morgon börjar bli ett problem haha! 😉 Jag vaknade som vanligt och klickade in i appen för att se vad som kommit upp.. Där hittade jag världens sötaste lilla lägenhet i Råcksta-området! Visst, det är egentligen inte området jag söker i.. Men när jag såg lägenheten kunde jag inte hålla mig! Den hade röda mattan i trappuppgången, marmor i köket samt badrummet och en liten terrass.. Med andra ord den perfekta lilla dröm-lägenheten för en toppbloggare.. Dock lär den ju vara såld innan jag ens hinner blinka! Drömmen om egen lägenhet börjar kännas närmre, men samtidigt så långt bort! Förhoppningsvis flyttar jag till någonting eget redan i höst.. Hoppas, hoppas, hoppas! Fortsättning följer..

DSC_3672Haha.. Jag vet exakt vad ni tänker – vad pågår med mitt hår egentligen..? 😆 Blått, ljusrosa och en grov utväxt på det! Dags att boka in ny tid hos frisören tror jag.. DSC_3676

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.