Mitt ute på fältet

Posted in DEAR DIARY

Hej på er.. 🙂

I morse kom tidningen hem till mig för att göra en liten intervju.. Därefter åkte jag iväg på fotografering för min nya bloggheader! Ärligt talat har jag velat ta tag i min header hela sommaren.. Men det har inte blivit av fören nu! Vad tycker ni om den förresten..? Medan vi fotade header passade jag även på att ta lite foton som jag kunde slänga upp i det här inlägget! För direkt efter bloggfotograferingen var det raka vägen till mataffären för att handla nödvändigheter som toalettpapper och mjölk! Ja, tro det eller ej.. Mitt glammiga liv som toppbloggare har även vardagliga inslag som att bl.a. köpa toapapper haha! 😉 *blink*

Förresten.. Visst är det något speciellt med att sitta mitt ute på ett vetefält? Eller är det bara jag haha..? Hörs imorgon

DSC_3754DSC_3761 DSC_3766

8 Kommentarer

 1. Louise säger:

  Så fina bilder ????????

  1. PLATIN säger:

   Åååh tack Louise! Kramar <3

  1. PLATIN säger:

   Taaack Joanna! 😀

 2. Anstaa säger:

  Så sjukt snygg, du måste börja med periscope igen ju 🙂

  1. PLATIN säger:

   Tack! 🙂 Ja, det kanske jag borde göra.

 3. Lotta säger:

  Jättefint! Ja, det är något speciellt med vetefält!

  1. PLATIN säger:

   Ja men visst är det! 😀 Så härligt alltså! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.