Lansering av Absolut Rainbow

Posted in DEAR DIARY, EVENT

Hej på er..

Vilken härlig kväll jag hade på Berns i onsdags! 🙂 Det var Erwik Communication tillsammans med Navid Kabiri och CLEAN som bjöd in till lanseringen utav Absolut Rainbow – som förövrigt är en vodka, om ni inte redan har koll på det.. Om jag minns rätt har det funnits PRIDE-varianter tidigare.. Men till skillnad från tidigare år kommer rainbown få stanna kvar nu! Den kommer med andra ord bli permanent på Systembolaget framöver.. Vanligtvis brukar det ju bara finnas limited editions.. Så jag måste faktiskt erkänna att det känns ganska coolt att regnbågsvodkan är här för att stanna. 😀 Yeey!

Jag gick förövrigt dit med Mr. K.. Han måste ju få se vad min värld handlar om haha! 😉 Så det kändes som ett perfekt tillfälle att bjuda med honom.. Ärligt talat var jag faktiskt rädd för att han skulle avsky bloggvärlden! Woorst case scenario liksom.. Men som tur var hade vi det hur trevligt som helst på eventet!

20616923_1159299134216027_1222398686550352328_oDet här fotot är lånat från Erwik Communications album som finns uppe på facebook..DSC_3235Haha.. Det bara skiner om mig! 😉 Märkligt det där.. Att en annan människa kan påverka mig så mycket!dsc_00121Och den här bilden är faktiskt också lånad.. 🙂 Fast från superduktiga Cawa Medias fotoalbum! DSC_3237

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.