Hemma och vänder..

Posted in DEAR DIARY

Hej på er..

Jag har precis kommit hem och ska alldeles strax äta lunch, fixa mig och därefter kila iväg igen.. Dagens planer är att spela in en liten videosnutt tillsammans med ett TV-team i Bromma! 🙂 Förresten.. Jag sov förövrigt hos Mr. K inatt eftersom vi var på gårdagens bloggevent ihop, ifall ni skulle råka undrar vart jag kom hem ifrån haha! Men hur som helst.. I eftermiddag ska jag som sagt spela in en liten videosnutt, och därefter tänkte jag bara ta det lugnt och blogga om gårdagens fantastiska event.. Men först är jag i desperat behov av en stark kaffe och en rejäl hårborste haha! 😉 Det blev nämligen lite sent igår..

Oj.. Nu måste jag avsluta så att jag hinner göra mig i ordning! Om en timme ska jag åka iväg.. Hörs

DSC_3091 DSC_3115

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.