Tränings- och picknickeventet

Posted in DEAR DIARY, EVENT

Hej på er.. 🙂

Jag lovade ju att bjuda på fotografens bilder från fredagens sportiga event (..läs mer om eventet här) med PT-Staffan.. Och nu har jag fått alla bilder! 😀 Yey..

Vilka härliga foton alltså.. Eventet kickstartades som sagt med ett grymt träningspass i Humlegården! Som förövrigt är anledningen till att mina stackars ben- och rumpmuskler svider som bara den nu! Kan knappt gå haha.. 😉 Men det är väl exakt så det ska kännas efter ett ordentligt träningspass! Själva passet tog nog omkring 30-40 minuter.. Och därefter var det dags att slå sig ner på picknickfilten! Visst var det somrigt fixat?! 😎 Så mysigt och framförallt bloggvänligt..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.