SOMMAR-AW

Posted in DEAR DIARY, EVENT

Hej allihopa!

Vattnet är tillbaka! 😀 And so am I..

Jag var på ett mysigt bloggevent tillsammans med min vän Gizzy igår.. Det var Nicotext som bjöd in till en härlig SOMMAR-AW på vattnet! 🙂 Eventet hölls på fantastiska Pontonen i Riddarfjärden.. Och att vara ombord på en gungande båt gav såklart riktig sommarkänsla! Vi välkomnades med ett par rosédollar och goodiebags-biljetter när vi väl kom dit! Med rosédollarsedlarna kunde vi beställa drinkar i baren, och det blev ett glas rosé för min del.. Därefter minglade vi runt med andra bloggare och tog vansinnigt mycket foton (..som vanligt) hahhah! Kort sagt var det ett lyckat sommarevent med helt underbara människor!

Nicotext hade lagt fram olika böcker och spel på borden under kvällen.. Och några inspirerade mig verkligen! Det fanns bland annat en bröllopsbok som var otroligt fin.. Inte för att jag har planer på att gifta mig! Jag är ju singel och icke sökande haha.. 😆 Kärleken kommer förhoppningsvis när man minst anar det!

Nicotext sommar aw - eventAlltid lika glad över att få umgås med den här fantastiska personen! Nicotext sommar aw - eventCoola rosédollar va..? 😎 Jag gillade verkligen idén med en helt egen valuta på sommareventet! Nicotext sommar aw - eventAnna Saletti, Gizzy och jag mitt i minglet.. 😀 Dessa tjejer är ju bara för härliga att umgås med! Nicotext sommar aw - eventKolla vad somrigt och fint hihi.. 😛 Fint väder fick vi också! Det var så himla varmt..Nicotext sommar aw - eventKvällens somriga outfit bestod utav en ny jumpsuit från H&M och ett par vita sneakers..  Nicotext sommar aw - event

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.